Processsugning

Våra nöjda kunder är hörnstenen i vår verksamhet. Minoritos mål är att erbjuda den bästa servicen inom kosttillskottsbranschen. Vår mångsidiga produktion garanterar våra kunder produktionskapacitet, effektivitet och driftsäkerhet.

Kontakta oss och berätta dina önskemål.

Vår berättelse

Den norske näringslivschefen Håkon Volden upptäckte vikten av kosttillskott i sitt eget liv och vill bidra till att det finns produkter av högsta kvalitet på marknaden.

LÄS MER
minorito-vitamin

Lär dig mer om vår process

Vår högkvalitativa och flexibla produktion garanterar våra kunder produktionskapacitet, effektivitet och driftsäkerhet.

LÄS MER OM VÅR PROCESS
Minorito prosessikaavio

Bloggar

  • Att stödja immunhälsa är årets trend inom kosttillskottsindustrin

    Bland de största kosttillskottstrenderna 2023 är att stödja immunförsvar och mental hälsa, samt naturliga produkter. Andra nyckeltrender inkluderar onlineshopping, individuell kost, transparens och familjekost. Effekten av Covid-19 är synlig i trender. Vi analyserade årets sju mest intressanta kosttillskottstrender. 1. Stödja immunhälsa Covid-19 påminde oss om......

  • Viktkontrolltillägg i Finland

    I strävan efter en hälsosam livsstil och bibehålla en optimal vikt har viktkontrolltillskott blivit alltmer populära. Finland, känt för sitt fokus på välbefinnande, erbjuder en blomstrande marknad för sådana kosttillskott. Den finska metoden för viktkontroll:Finland har länge varit erkänt för sin betoning på hälsa och......

TUTUSTU BLOGEIHIN

Prenumerera på nyhetsbrevet

Genom att gå med i vår e-postlista får du de senaste branschnyheterna och Minorito-nyheterna direkt till din e-post. Vi ger även tips för att effektivisera din produktion.


Ta kontakt

Minorito är din partner inom kontraktstillverkning av kosttillskott. Kontakta minorito@minorito.fi eller +358 20 730 1160 så ser vi tillsammans hur vi bäst kan betjäna dig.

TA KONTAKT