Terveellinen elämäntapa ja liiketoiminta yhdistyivät

Norjalainen Håkon Volden on aina luottanut vaistoihinsa ja ajatukseen siitä, että ihmisillä on velvollisuus tehdä hyviä asioita, oli kyse liiketoiminnasta tai elämästä yleensä.

 

Håkon Volden johti perheensä kalanviljely-yritystä kaksikymmentä vuotta. Håkonin osaavissa käsissä yritys kasvoi niin suureksi, että se listautui pörssiin. Kiireisen yrittäjän arki pysähtyi kuitenkin yhtenä päivänä kuin seinään: diagnoosi oli aggressiivinen syöpä. Håkon päätti muuttaa elämänsä. Hän myi liiketoimintansa ja aloitti matkan kohti terveellistä elämää ja parantumista.

Tervehdyttyään Håkon halusi auttaa ihmisiä huolehtimaan terveydestään ja sitä kautta parantamaan elämänlaatuaan.

– Kun siirryin ravintolisäalalle, minulle tuli heti hyvä tunne. Tiesin, että tämän parissa haluan jatkaa liiketoimintaani ja uraani, hän muistelee.

Tarkkailtuaan entisen lääketehtaan toimintaa Suomessa Seinäjoella, Håkon vaikuttui puhtaista toimitiloista sekä nykyaikaisista, monitoimisista ja huipputeknisistä laitteista. Häneen tekivät vaikutuksen myös motivoituneet, pitkään alalla toimineet ihmiset, joilla oli paljon tietotaitoa ja kokemusta. Håkon halusi liittää nämä ominaisuudet osaksi omaan liiketoimintaansa.

Minoritossa Håkon näki mahdollisuuden yhdistää kaksi intohimon kohdettaan, liiketoiminnan ja terveellisen elämäntyylin. Hän perusti Minoriton valmistaakseen laadukkaita, luonnollisia ja puhtaita lisäravinteita yrityksen asiakkaille, itselleen ja perheelleen. Minorito on Håkonille intohimoyritys, jossa raha ei näyttele pääosaa.

– Minorito on kuin perhe, jossa kaikki tekevät parhaansa asiakkaiden auttamiseksi. Valmistamme turvallisia ja tehokkaita lisäravinteita, Håkon painottaa.

Suomalaisten luotettavuus ja tinkimätön ammattitaito ovat yhdistelmä, johon sopii sekoittaa ripaus norjalaista innostusta. Minoriton kautta Håkon toteuttaa unelmaansa ja auttaa ihmisiä elämään onnellisempaa elämää luonnon luontaisia antimia hyödyntämällä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.