Prosessiime

Tyytyväiset asiakkaamme ovat toimintamme kulmakivi. Minoriton tavoitteena on tarjota ravintolisäteollisuuden parasta palvelua. Monipuolinen tuotantomme takaa asiakkaillemme tuotantokapasiteettia, tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Tarinamme

Norjalainen yritysjohtaja Håkon Volden löysi omassa elämässään ravintolisien tärkeyden ja haluaa osaltaan vaikuttaa siihen, että markkinoilla on mahdollisimman laadukkaita tuotteita.

LUE LISÄÄ
minorito-vitamin

Tutustu prosessiimme

Laadukas ja muunneltava tuotantomme takaa asiakkaillemme tuotantokapasiteettia, tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

TUTUSTU PROSESSIIMME
Minorito prosessikaavio

Blogit

  • Ravintolisä trendit

    Vastustuskyvyn vahvistaminen on vuoden trendi ravintolisäalalla

    Vuoden 2021 suurimpia ravintolisätrendejä ovat vastustuskyvyn ja mielenterveyden tukeminen sekä luonnolliset tuotteet. Muita keskeisiä trendejä ovat nettishoppailu, yksilöllinen ravitsemus, läpinäkyvyys sekä perheen ravitsemus. Trendeissä on nähtävissä meneillään olevan koronapandemian vaikutus. Kokosimme yhteen vuoden 7 mielenkiintoisinta ravintolisätrendiä. 1. Vastustuskykyä vahvistavat ravintolisät Covid-19 muistutti, että terveydessä voi......

  • Minorito Magnesium Stearate Free Tablets

    Uusi teknologia vie Minoriton tuotteet uudelle tasolle

    Magnesiumstearaatti on kiistelty ainesosa, mutta silti sitä käytetään yleisesti lääketeollisuuden tuotteissa, ruuassa ja kosmetiikassa. Minorito on investoinut uuteen teknologiaan, joka mahdollistaa ravintolisien valmistuksen ilman magnesiumstearaattia. Mikä on magnesiumstearaatti? Magnesiumstearaatti koostuu erilaisten rasvahappojen, pääasiassa steariini- ja palmitiinihappojen, magnesiumsuoloista. Se on erittäin hienoa ja yhtenäistä valkoista jauhetta,......

TUTUSTU BLOGEIHIN

Tilaa uutiskirje

Liittymällä sähköpostilistallemme, saat alan viimeisimmät kuulumiset ja Minoriton uutiset suoraan sähköpostiisi. Tarjoamme myös vinkkejä tuotantosi tehostamiseen.


Ota yhteyttä

Minorito on sinun partnerisi lisäravinteiden sopimusvalmistuksessa. Ole yhteydessä minorito@minorito.fi tai +358 20 730 1160 ja katsotaan yhdessä miten voimme parhaiten palvella teitä.

OTA YHTEYTTÄ