MINORITON ARVOT

Simplicity, Focus ja Trust

Norjalainen yritysjohtaja Håkon Volden löysi omassa elämässään ravintolisien tärkeyden ja haluaa omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että markkinoilla on mahdollisimman laadukkaita tuotteita. Minoriton arvojen Simplicity, Focus ja Trust mukaisesti tavoitteemme on aina toimia asiakaslähtöisesti. Suoraviivainen toiminta, läpinäkyvyys asiakaspalvelussa ja laadukkaat tuotteet ovat toiminnassamme tärkeitä.

Valmistustavassa näkyy vankka ammattitaitomme. Minorito-tiimi pitää yhteisvoimin huolta, että jokainen tuote-erä on tehty tinkimättömästi täydellä sydämellä. Laatu on mukana kaikessa toiminnassamme ja jokaisessa vaiheessa aina materiaalien hankinnasta valmiiden tuotteiden lähetykseen asti.

 

THE MINORITO WAY

Toimintamme perustuu suoraviivaisiin prosesseihin, asioiden fokusointiin ja vahvaan luottamukseen. Keskitymme työssämme olennaiseen ja panostamme laadun ohella tuottavuuteen. Asiakkaita palvelemme läpinäkyvästi ja nopeasti reagoiden. Teemme sen, mitä lupaamme. Eettisyys on meille vastuullisena yrityksenä ja työnantajana osa arkea. Näistä periaatteista syntyy The Minorito Way.

TUTUSTU PROSESSIIN
tablet-company