TUTUSTU PROSESSIIMME

Tyytyväiset asiakkaamme ovat toimintamme kulmakivi. Minoriton tavoitteena on tarjota ravintolisäteollisuuden parasta palvelua. Monipuolinen tuotantomme takaa asiakkaillemme tuotantokapasiteettia, tehokkuutta ja toimitusvarmuutta.

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Minorito prosessikaavio

Yhteydenotto

Uuden tuotteen kehitys alkaa asiakkaan yhteydenotosta sekä toiveiden ja tavoitteiden kuulemisesta. Idea riittää, me huolehdimme lopusta.

vitamin-company
vitamin-supplement-distributors

Suunnittelu

Suunnittelun lähtökohta on annosmuodon ja keskeisten raaka-aineiden valinta, joiden ympärille koostumus laaditaan. Materiaalien spesifikaatiot sekä valmistus- ja pakkausohjeet luodaan uuden tuotteen muutostenhallinnan yhteydessä. Minoritossa onnistuu myös luomutuotteiden valmistus ja pakkaus.

Pakkaussuunnittelu

Onnistunut pakkaus on tärkeä osa tuotetta. Me tiedämme, mitkä pakkausmateriaalit suojaavat tuotetta parhaiten ja millainen visuaalinen tyyli puhuttee kuluttajaa. Siksi meillä on oma suunnittelija, joka luo tuotteelle erityisen ilmeen ja vahvistaa näin brändiä.

nutrition-company
vitamin-manufacturers

Raaka-aineet

Raaka-aineet hankimme luotettavilta toimittajilta. Jäljitettävyyden varmistamiseksi annetaan saapuville materiaaleille eränumerot vastaanoton yhteydessä. Jokainen erä näytteistetään, tunnistetaan ja hyväksytään ennen käyttöä.

Valmistus ja pakkaus

Konekantamme on kattava, joten valinnanvaraa on. Tarvittaessa myös luomuna.

tablet-manufacturing
vitamin-suppliers

Dokumentointi

Minoriton prosessi on rakennettu tuottamaan laadukkaita tuotteita. Jäljittävyys ja dokumentointi ovat jatkuvasti läsnä. Valmistus- ja pakkausprosessien aikana seuraamme tuotteiden vaatimustenmukaisuutta hyvin tiheästi. Referenssinäytteet valmisteista ja painetuista materiaaleista yhdessä eräpöytäkirjan kanssa muodostavat aukottoman, arkistoitavan erädokumentaation.

Kehitystyö

Pidämme kehityksen pyörät pyörimässä sitoutumalla toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Toimivat koostumukset ja luotettava laatu, näin luomme uusia menestystarinoita ravintolisien maailmaan.

iso-22000